Carinan ja Elisabethin amalgaamisivu

Uusi hiipivä kansantauti

Aloittakaamme nyt terveellisempi elämä kun uusi vuosi lähestyy. Teitä on monia, jotka olette jo antaneet periksi koskaan tervehtyä. Tämä sairaus, josta kirjoitan, ei koske koko kansaa. Monilla voi olla niitä tai näitä oireita ilman, ettei sen tarvitse merkitä uutta hiipivää kansantautia, hammaselohopeamyrkytystä.

Suomalaiset lääkärit eivät vielä hyväksy tätä sairautta, mutta me, jotka olemme joutuneet kärsimään, emme voi hiljaa katsoa kun amalgaami edelleen jättää jälkensä yhteiskuntaan. Siksi olen sitä mieltä että meillä, jotka olemme tervehtyneet, on velvollisuus taistella edelleen ja valistaa lähimmäisiä tästä sairaudesta.

Minun tapauksessani oireet olivat selvästi näkyvät:

Rakkoja tai verta vuotava ien, kuiva suu, särky ja kylmät väreet hampaissa. painava tunne kurkussa, paljon limaa kurkussa, vaikeata niellä, käheys, kiiltämätttämät hiukset, vaikeata permanentata, tummemmat hiukset, huistenlähtö, rakkoja auringosta, en voinut ottaa aurinkoa, ihottumia, sain helposti mustelmia, sumunäkö, kaksoisnäkö, rivit yhteen lukemisessa, huonompi kuulo, kaiku tai suhina korvissa, huonompi hajuaisti, puutumista, huimaus,huono muisti, keskittymisvaikeuksia, takapään puutuminen, pää oli kuin täynnä pumpulia, vapina, kömpelyys, huono lihaskordinaatio, lihaskouristuksia ja lihassärky, heikot lihakset, lihassärky lapaluiden välissä sekä ristiselässä että niskassa ja olkapäissä ym., voimattomuus, heikkous, jatkuva kumea särky lanteen kohdalla, epätasaisia sydämenlöyntejä, äkillisiä sydämentykytyksia, hengenahdistus, kalpeus, syvä väsymys, lisääntyvä tarve nukkua mutta ei tarpeeksi nukkunut, unettomuus, kylmät kädet ja jalat, helposti paleleva, nivelsärky, usein tulehdus ulkoisissa ilmateissä, allergia, huono ruokahalu, pahoinvointi, vatsakipuja, hidas ajattelykyky, ärtyisyys, toimintahalvaus, levottomuus, kauhu, masennus.

Kun ihminen on esim. Sairas ja hänelle annetaan penisilliinniä niin se irrottaa elohopeaa kehoon.

En minäkään tiennyt mikä minua vaivasi ennenkuin sain eräältä henkilöltä neuvon vaihtaa täytettä hampaissani, niin ajattelin että yritetään kaikkea terveyden vuoksi. Ajattelin myöskin kolmen lapseni tulevaisuutta.

Niin menin hammaslääkäriin ja monien tuloksettomien lääkärikäyntien jälkeen rupesi vihdoinkin tapahtumaan jotakin ja pikkuhiljaa tulin terveemmäksi. Oireet häipyivät hitaasti toinen toisensä jälkeen suunnilleen vuoden ajan.

On kulunut kaksi vuotta siitä kun vaihdoin täytteet hampaissani ja terveyteni on muuttunut suunnattomasti paremmaksi. selkä ja lihakset eivät ole vielä kunnossa, mutta paljon paremmassa kunnossa kun aikaisemmin.

Paikataan hampaita amalgaamilla ja jos sairastuu elohopea- myrkytykseen, niin pyydetään potilaalta todistusta siitä, että amalgaami on aiheuttanut sairauden. Eikö pitäisi olla sillä lailla, että ensin todistetaan että amalgaami on täysin vaaratonta eikä aiheuta korroosiota. Puhutaan eläinkokeista, mutta ihminen onkin suurin koe-eläin.

Ankara kiista eh.amalgaamin käyttösoveltuvuudesta käytiin saksassa jo 1930-luvulla mutta toinen maailmansota keskeytti sen kun saatiin muuta ajattelemista. Olemme vielä samalla tasolla ja minun mielestäni tutkimus katsoo taaksepäin eikä eteenpäin. Mistä kaikki allergiat ja korvatulehdukset tulevat, sekä mistä syystä niin paljon mdb-lapsia. Voiko johtua siitä, että paikkasimme hampaitamme halvalla odotuksen aikana ja elohopea sattui joutumaan kohtuun ja sikiö reagoi siihen.

Paras menetelmä on erottamismenetelmä. Vaihda täytettä hampaissasi ja katso mitä tapahtuu.

Elisabeth Kjellman


Carinan ja Elisabethin amalgaamisivu