Welcome to my Guestbook.
Välkommen till min gästbok.
Tervetuloan vieraskirjan.

Comments:
Hej Jag önskar alla ett trevligt gott nytt år 2019!

Added: January 13, 2019
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Hej,

Det var ganska intressant att hitta denna sida. Ursäkt min tvångsvenska också, det är sällan jag har möglighet att använda svenska som en perussuomalainen.

Min svärmor säger hon hade både guld och amalgam in munnet ~30 år sen. Hon har varit mer eller mindre sjuk, men jag har någon svårighet att förstå vad har hon och varför. Nämnligen, hon har fysiska problem med hud och psykiska problem på vinter, men det ses ut som hon har någon slags av "harhaluuloisuushäiriö" också. Hon är till exempel rädd av kemiska ämnena, "maasäteily" och "elektriska fältena" mm., men hon förstår inte någonting om kemi eller elektrisitet. Fält är bara ett ord för henne.

Jag har haft amalgam in munnet för 30 år, men jag har inte varit sjuk. Det måste vara därför att jag har inte guld in munnet, och det finns inte någon andra orsak till galvanism (eller vad heter det i svenska) heller.

Jag har börjat tro att vi vet inte alltid vad är farlig och vad är inte. Det gäller både spesialister och dom som har personliga eksperiens om hg-gifting.

Admin reply: Hej Eero

Ursäkta att jag inte svarat tidigare. Jag är ekobonde med Limousinekor, och på våren är det högsäsong med kalvningar, mycket arbete dag som natt.
Det där med oralgalvanism, har din mamma varit och mätt spänningen mellan plomberna?
När jag var som sämst så hade jag spänningen 12 gånger över gränsvärdet. Jag tror att guld och amalgam är värsta man kan ha för strömbildningen.
Har någon kontrollerat om din mamma har Candida? Amalgamförgiftning försvagar kroppens immunförsvar och gör den mottaglig för bl.a. Candida.
Gå gärna in på vår hemsida och läs om avgiftning av amalgam och för att få kostförslag. Jag rekommenderar boken "Ta ett piller och var tyst" av Anne Manner.
Den handlar b.la. om elöverkänslighet, oral galvanism och amalgamförgiftning. Boken finns både på svenska och finska och kan beställas via hemsidan www.empati.fi

Lycka till och sköt om er, vi hörs
Hälsningar Carina


Added: April 11, 2012
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hej!
Blev glatt överraskad när jag hittade din hemsida, då detta är den första sidan jag hittat som skrivits i Finland om amalgamförgiftning. Håller själv som bäst på med en amalgamsanering hos Tandläkarstationen Fossa i Helsingfors, som är en av de få som gör dylika saneringar med skyddsutrustning. All info. om min amalgamförgiftning som pågått i minst 2 år (troligen längre men utan lika tydliga symptom) har jag hittat på svenska nätsidor. I Sverige har det även getts ut böcker om detta kontroversiella ämne, bl.a.'Sjuk av amalgam' av tandläkare Olle Redhe, och 'Fri från amalgam' av tandläkare och forskare Magnus Nylander, som jag rekommenderar. I Sverige förbjöds all amalgamanvändning 2009, medan det i Finland ännu inte är förbjudet. Det som är mest skrämmande är att många människor inte känner till att amalgamplomber innehåller 50% kvicksilver, utan går med en tickande bomb i munnen! Själv kom jag till insikt om detta först efter att jag började söka på nätet för att hitta hjälp mot ett långvarit och svårt handexem som två läkare inte kunnat hjälpa mig med. När jag hittade info. om att eksem kan bero på kvicksilverförgiftning från amalgamplomber började bitarna falla på plats... Detta är inget annat än en konspiration som styrs av stora ekonomiska intressen. Därför är det viktigt att informera så många man känner om den stora hälsorisken av att ha amalgamplomber i munnen. Tack för din hemsida!


Added: Maj 15, 2011
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hej Carina. Bra detta! Mkt informativt!
Efter ett par års spring på neurologen för att få en rimlig diagnos har jag gett upp! Jag förstår att det är lönlöst. Trotts att jag presenterat mina symptom tillsammans med symptom på kvicksilverförgiftning och även visat på ett tydligt samband med min dentala historik är det som att diskutera med en schimpans!
Just det typiska med överskott av saliv, sväljproblem, mkt urin, dubbelseende och även nystagmus borde ju fått dem till insikt men icke. Inte ens att dessa symptom kunde kopplas till en sprucken tand där amalgamet "låg i dagen" och att symptomen minskade när tanden lagade kunde övertyga! Jag håller i vart fall på med sanering för jag är 100 på vad som är felet!
En fråga; jag saknar B12 i din lista på B vitaminer, vad jag förståt är just B12 viktig för nervbildningen och ett av symptomen på Hg förgiftning är just brist på B12.

Lev väl / janne

Admin reply: Hej Janne.
Alla aminosyror som kroppen behöver för att sätta ihop B12-vitamin finns i vetegräs och hampafrön. Detoxifiering fortgår då du intar födoämnen såsom vetegräs, spirulina, chlorella och glutathione. Mer information om detta finns på www.naturalnews.com samt bra kostinfo och produkter finns på www.phmiracleliving.com
Mvh. Carina Bengs


Added: April 28, 2011
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hej, Peter fr Sthlm här, och jag är rätt "ny" på detta med vad "gammalgam" KAN ställa till med, har blivit mer o mer övertygad om dess verkningar, och har under di senaste två (2) åren sanerat bort gamla fyllningar.. Kommer att vara klar m det snart, tror dock att vägen till friskhet kommer att bli mycket längre än så.. KÄMPA På DÄRUTE !!!!!

Added: September 7, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
I just sent this post to a bunch of my friends as I agree with most of what you’re saying here and the way you’ve presented it is awesome.

Added: August 29, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Great Blog. I add this Blog to my bookmarks.

Added: August 29, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
I find myself coming to your blog more and more often to the point where my visits are almost daily now!

Added: August 28, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Very informative post. Thanks for taking the time to share your view with us.

Added: August 27, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Very Interesting Post! Thank You For Thi Information!

Added: August 7, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts
 
1 2 3 4 5 6 Next › Last »
Stop Guestbook SPAM